Seminarium 5 november

Den 5 november anordnar Mira Brakeley i samarbete med Kultur & Näringsliv och FRII ett seminarium kring fundraising och filantropi. Plats: Kungliga Biblioteket, Humlegården, Stockholm.

Seminariet tittar närmare på vad olika sektorer kan lära sig av varandra kring arbetet med fundraising av större gåvor. Vilka likheter och skillnader finns det mellan kultursektorn, den ideella sektorn och universitetssektorn? Alla tre sektorer visar ett ökat intresse för att arbeta mot större filantropiska gåvor: från privatpersoner, från privata stiftelser och från företag.

Seminarium (kl 9-12)

På förmiddagen har vi bjudit in några ledande personer som presenterar sina erfarenheter av s.k. ”major gift fundraising”:

  • Martin Kaufman, tidigare Director of Development, Museum of London
  • Rolf Westerström, VD Sjöräddningssällskapet
  • Karin Ulfsdotter Crepin, chef för Kansliet för strategiska partnerskap vid Stockholms universitet
  • Philip von Segebaden, fundraisingansvarig KTH
  • Peter Rohmée och Johan Wennström, Mira Brakeley

Seminariet riktar sig till alla som arbetar med eller önskar lära sig mer om hur man kan arbeta med fundraising av större gåvor.

Workshop (kl 13-17)

På eftermiddagen erbjuder vi en fördjupande workshop där vi tittar närmare på metodik, kampanjplanering och ”gift asking training”.

  • Key success factors in major gift fundraising. Peter Rohmee och Johan Wennström, Mira Brakeley
  • Planering av en fundraisingprocess. Philip von Segebaden, KTH.
  • How a model of Gift Asking can bring you bigger gifts. Martin Kaufman

Gemensam middag till självkostnad för de som är intresserade.

Hela programmet finns här

Anmälan

Det går bra att anmäla sig till förmiddagen, eftermiddagen eller både och. Pris för att delta på seminariet förmiddagen: 1400 kr exkl moms. Pris för att delta i workshop eftermiddag: 3000 kr exkl moms. Pris för att delta hela dagen: 4400 kr exkl moms. (Medlemmar i Kultur & Näringsliv samt FRII har 50% rabatt på anmälningsavgiften)

För frågor, kontakta Johan Wennström på e-post johan.wennstrom@mirastrategy.com eller 070 444 23 49.

Anmälan sker senast 25 oktober via nedanstående länk. Observera att antalet platser är begränsat på eftermiddagens workshop. Välkomna!

Anmäl dig här

 

Samarbetspartners:
Kultur & Näringsliv    FRII